Tainele Piramidelor

Un arheolog Român a reușit descifrarea eternului mister al Piramidelor Egiptene. Conform studiului publicat în revista “Mântuirea Neamului” el a dovedit că Piramidele nu au fost construite pentru faraoni ci sunt de fapt mormintele Eroilor Români Necunoscuți.

Egiptenii încă nu au avut nici o reacție oficială dar Maghiarii au declarat deja că ei au fost acolo înaintea Românilor.

Cu ajutorul ultrașilor și a minerilor mobilizați am ocupat deja Marea Piramidă din Giza ca să ridicăm o cruce ortodoxă pe vârful acesteia. Lucrările sunt însă oprite pentru că în lipsa unui proiect de fezabilitate și a unui meșter bun nu s-a găsit un mod de a căra betonul așa de sus. Din fericire cu ajutorul unui salvamont calificat am reușit măcar să agățăm un tricolor pe nivelul 4.

Problema este însă că Românii aduși cu autobuze nu mai vor să se întoarcă în România după ce au văzut nivelul de viață din Egipt.

Maneaua e la fel și Mahshi-ul e mai ușor de pregătit decât sarmalele.
Ionuț din Căpățâna Porcului

Fiind vorba de 50 de autobuze pline de oameni ușor de mobilizat, PSD încearcă totul pentru a le întoarce acasă. Este pregătit să le ofere pensii speciale și amnistie fiscală dacă este absolut necesar.

Dosarul Sfinxului Furat

Statul Român a dat în judecată pe cel Egiptean pentru plagiat. Va fi ușor de dovedit că au copiat Sfinxul nostru din Munții Bucegi fară a ne plăti pentru dreptul de autor.

După ce tribunalul va decide în favoarea noastră o să demolăm replica ilegală ca să ne construim o catedrală cu clopotul cel mai mare din Cairo.

Proiect realizat din fonduri Europene

Excavațiile arheologice și cercetarea au fost executate din fonduri Europene nerambursabile primiți pentru terminarea autostrăzilor din România. Șeful proiectului a declarat:

Ca de fiecare dată și acum am început cu cheltuirea banilor la refacerea studiilor de fezabilitate expirate. Am avut și proiectul pregătit dar nimeni nu știa dintre noi ce ar trebui să facem cu ăla. S-a apropiat termenul de predare și am văzut că autostradă n-o să avem, dar totuși a trebuit să cheltuim banii așa că am ales să investim în cercetări arheologice în Egipt.
N-o să avem nevoie niciodată de autostrăzi daca știm că noi am construit piramidele!
– Dani Tanăsoiu, Ministrul Transporturilor Arheologice Eroice Naționale

NewsflashNews of the year: A woman apologized to her husband NewsflashWhy Does Pizza🍕 Come In A Square Box📦?